Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa Soturin Sydämeen!

Ropen historia   Hakemukset

Ikäännytys Taidot

 

Luotu: 17.5.2015

 

Hiljaiset askeleet kantautuvat metsästä, kun kissat kulkevat partiotaan reviirien tienoilla. Rajapartio tähyilee ympärilleen tunkeilijoiden varalta, kuten kotikisujen, erakoiden ja luopioiden varalta. Ennen kaikkea kissojen, jotka ovat syystä tai toisesta karkoitettuja klaanista.

Joukossa on eri arvoisia kissoja, kuitenkin enimmäkseen sotureita ja näiden oppilaita, jotka kuuntelevat mestareitaan ja ovat aistit valppaina tuleman varalta. Osa heistä on puoliverisiä, osa puhdas verisiä klaania kohtaan, jossa he nyt elävät.

Hiljainen ja yksinäinen kissa katselee puun oksalta, kauempana noiden kahden klaanin rajalta kissoja, jotka aistivat varmasti hänet. Hän ei ole varma, pitäisikö hänen juosta näiden luokse ja yrittää liittyä näiden joukkoihin, vai pitäisikö hänen palata takaisin kotimailleen.

Oletko sinä tuo kissa? Oletko sinä syntynyt klaanin ulkopuolella, mutta haluat liittyä heidän riveihinsä? Vai oletko sinä yksi partion jäsenistä, mikä sinun menneisyytesi silloin on? Haluatko edes liittyä klaaniin vai kulkea vapaana oman tiesi kulkijana? Valinta on sinun!

 

Tämän hetkinen tilanne/Ohjeita aloittelijalle

Olemme aloittaneet roolipelimme alusta. Ropen historia osion aivan lopusta pääset kurkkaamaan missä menemme, mutta toisin sanoen, jos vähääkään mietit, onko rope ehtinyt liian pitkälle, että on vaikeaa päästä mukaan, turhaan epäilet sitä nyt!

Aloitimme ''alusta'', puhtaalta pöydältä, jotta pariimme uskaltaisi liittoutua uusia jäseniä! Voit heittää hakemuksiin kissastasi lomakkeen, jonka jälkeen laittaa tassukirjaan tai chattiin, että olet halukas liittymään mukaamme. Jokainen, joka vain noudattaa sääntöjämme ja ohjeitamme, otetaan takuulla mukaamme ^^

Soturin sydän tosiaan kertoo useamman klaanin kissoista, joten voit käydä kurkkaamassa klaanit osiosta klaanejamme, sekä niiden tilanteita, kuten onko arvopaikkoja vapaana tai missä on tilaa sinulle! Jokaisen klaanin alapuolelta löydät tapahtumat- osion, josta voit lukea, mitä viime aikoina on tapahtunut, sekä taulukot- osioista löydät kumppanit ja mestarit, myös erikseen olevassa tapahtumat osiossa on asioita, jotka koskevat koko roolipeliä, mitä on hyvä vilkuilla!

Roolipelaajamme ovat myös luoneet upean sosiaalisen median avulla Whatsapp-ryhmän, johon toivomme jokaisen jäsenen liittyvän, jotta on helpompaa pitää yhteyttä toisten välillä, jossa myös keskustellaan roolipelin asioita, sekä johon ylläpitäjä kertoo tapahtumia, jotka ovat tulossa. (lisä-infoa saa liittymisen, sekä hakemuksien jälkeen esimerkiksi vieraskirjaan, kun laittaa yksityisviestillä oman numeronsa ja kertoo, millä nettinimellä itseään kutsutaan).

Haluaisin vielä painottaa, että eniten mitä roolipelissämme tapahtuu on kuin saippuaoopperaa kissojen välillä. Juonet ja tapahtumat ovat suuria, mutta ne pyörivät kissojen omien juonien ympärillä opastamassa ja auttamassa kissoja toimintaan, joten turha ottaa paniikkia siitä, ettei ole varma mitä on tapahtunut, me kyllä kerromme ^^

Toivon hartaasti, että saisimme joukkoomme uusia kisukamuja!

 

Säännöt

Kurkataanpa sitten roolipelimme säännöt (kirjoittamista koskevat säännöt löydät roolipelaaminen - osion alaosasta!):

• Autohittaaminen on kiellettyä, tarkoituksena on pitää hyvä ilma roolijoiden ja kissojen välillä, kuitenkin siten, että se mitä tapahtuu kissojen välillä, ei tulisi roolijoiden välille ja päinvastoin.

• Sallimme kiroilun, mutta kissojen slangilla, emme kuitenkaan tuomitse kuolemaan, jos roolipelin pariin eksyy jotakin muutakin.

• Tarkoituksena on pitää sivut asiallisina ja yksinkertaisina, mutta ideoita otetaan aina vastaan.

• Ennen kaikkea jokainen on omalla vastuullaan roolipelissä, ikärajaa roolipelillemme emme omaa, sillä roolijamme iät vaihtelevat laidasta laitaan ja jokaisen on otettava huomioon toisen ikä, että kirjoittaminen ei aiheuta traumoja tai ongelmia kenenkään välille.

• Mikä tärkeintä, emme omaa kissamäärää, jonka roolija saa omata maximissaan. Jos olet uusi, luo kuitenkin aluksi vain muutama kissa, mieluiten eri klaaneihin, jotta pääset helpommin mukaan ja sen kautta voit lisätä kissoja. Arvopaikoille ei kuitenkaan oteta kissaa, joka on istunut hiljaa aloillaan koko olemassa olonsa ajan.

• Samassa klaanissa päällikön ja varapäällikön arvoa ei voi omata sama roolija, vaan täytyy antaa tilaa toisille! Sama roolija voi kuitenkan omata samasta klaanista esimerkiksi. sekä päällikön, että parantajan, mutta ei molempia johto- tai parantajahahmoja!

• Tarkoituksena on, että erilaiset asiat/tilanteet ovat puhuttavissa roolijoiden välillä lävitse, siten, että asia on jokaisen kannalta okei (kuten taisteluissa kuka voittaa). Jokaisen mielipide on otettava huomioon ja myös isoimmissa asioissa on hyvä kysyä ylläpitäjän mielipidettä asiaan.

 

Copyt

Ethän kopioi Soturin sydämen materiaaleja!

Piirrokset ovat pitkälti peräisin roolijoilta: Blarilta, Masilta, Chabilta ja Dialta, aina ensimmäisistä Gosupermodelin  päivistä asti nykyisyyteen.

Myöskään ethän kopioi roolipelimme juonta omaasi, kuten klaaneja, niiden alkuperää tai tapahtumia ropestamme.

Jokainen roolija on nähnyt suurta vaivaa ideoidensa, taitojensa ja ajatustensa kanssa, jotta roolipeli edistyisi. sekä kulkisi raskaimmankin usvan lävitse. Kukaan meistä ei voi ottaa itselleen tiettyä kunniaa, sillä jokaisella on ollut tassunsa pelissä jossain määrin jokaisen tapahtuman ja ropea koskevan asian kanssa.

CSS- koodi napattuna Kuuralta!

 

 

 

 


 

 

 

©2018 Soturin sydän - suntuubi.com