Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Ilmoitukset:

 

 

  • Yhden klaanin max. kissamäärä on 30, jonka jälkeen vain pennut ovat sallittuja. ♦ Tämä merkki kertoo klaanin olevan täynnä.
  •  Klaanien alla on ilmoitettuna, ketkä kuuluvat mihinkin klaaniin ja heidän nimistään painamalla saat tutustua jokaiseen kissaan tarkemmin, myös historia kohdasta pääset lukemaan klaanin menneisyydestä.
  • Tapahtumista pääset lukemaan, mitä kaikkea klaanissa on viime aikoina tapahtunut. Taulukoista näet kumppanit ja näiden pennut, sekä kuka on kenenkin oppilas ja mestari.
  • Vaikka klaanin alla lukisi sen olevan täynnä, mutta arvopaikkoja on vapaana, arvopaikkaan saa tehdä uuden kissan.

Roolijat ja hahmot:

Masi (YP) : 92

Heli-Fairy: 54

Diamella: 37

Wilma aka Varjo: 35

Chabi: 30

Blari: 14

Mymmeli: 4

EE: 4

 

 

@Soturikissat Wiki

 

 

Myrskyklaani:

Kissojen määrä: 27

 

>>Saapukoon jokainen oman riistansa metsästämään kykenevä suurkivelle klaanikokoukseen <<

 

 Myrskyklaani rikkoo klaaneista eniten Soturilakia. Myrskyklaani on pääasiassa rauhallinen klaani, joka kunnioittaa muita klaaneja. Taistelussa Myrskyklaani on vahva, rohkea ja uskollinen. Reviiri on pitkälti lehtimetsää ja heidän leirinsä on kaksijalkojen hylkäämä louhos. He jakavat rajansa Varjoklaanin, sekä takana olevan Ruskaklaanin kanssa.

 

Jokiklaani:

Kissojen määrä: 20

 

>>Saapukoon jokainen koskia ylös uimaan kykenevä paju puun kannolle klaanikokoukseen!<<

 

Jokiklaanin kissat rakastavat vettä ja ovat hyviä kalastajia, sekä uimareita. He keräilevät simpukoita, sekä muita kauniita luonnosta saatavia esineitä, joilla voivat koristella pesiään, kuten sulkia, ja kiviä. Muut klaanit ajattelevat heidän olevan laiskoja, mutta heitä pidetään fiksuina ja hyvinä uimareina. Muilta klaaneilta he kuitenkin salaavat ongelmansa Kaksijalkoja kohtaan, koska he ovat hyväkuntoisia ja pulleampia kuin muut klaanit, kaksijalat usein kaappaavat heitä tehden heistä kotikisuja. Muut kissat pelkäävät vettä, jonka seurauksena Jokiklaanin leiriin ei ole koskaan hyökätty, nykyään vain Myrkkyklaani voisi hyökätä.

 

 

 

Tuuliklaani:

Kissojen määrä: 30 ♦

 

>>Saapukoon jokainen tarpeeksi vanha nummilla juostakseen Pitkäkivelle klaanikokoukseen!”<<

 

Kaikista klaaneista Tuuliklaani on vähiten tottunut kulkemaan märjillä mailla ja he rakastavat avointa maata, koska näkevät taivaan paremmin. Kissat nukkuvat nurmikkoisella maalla, kooten itselleen niistä mukavan alustan. Tuuliklaanin kissoja pidetään kestävinä, nopeina, uskollisina, mutta myös vähiten taisteluhaluisina. Koska nummilla ei ole paljoata piilopaikkoja, kissat ovat nopeita juoksijoita. Tuuliklaani pitää muita klaaneja pelkureina, koska nämä harjoittelevat väijytystekniikoita, sekä piilottelevat puiden alla. Tuuliklaanin kissat taistelevat avoimilla nummilla, kissa vastaan kissa.

 

 

 

Varjoklaani:

Kissojen määrä: 21

 

>>Saapukoon jokainen varjoissa huomaamatta liikkuva päällikön oksalle klaanikokoukseen!”<<

 

Varjoklaanin kissat ovat kinastelevaa väkeä, jotka ovat synkempiä kuin muut klaanit ja kiivasluontoisia. Kissat ovat ylpeitä, ylimielisiä, sekä uskollisia vain itselleen ja omalle klaanilleen. Kissat ovat valmiita uhraamaan itsensä, sekä kantamaan petturuuden häpeän ylpeytensä himosta huolimatta. Muiden klaanien silmissä Varjoklaanin kissat ovat taistelunhimoisia ja vihaista joukkoa, jotka haluavat aina vain enemmän reviiriä itselleen. Varjoklaanin kissat ovat oppineet käyttämään pimeyttä ja sen varjoja hyväkseen, koska Varjoklaanin mailla on pitkälti vain huonoa aluskasvillisuutta.

 

Yöklaani:

Kissojen määrä: 24

>>Saapukoot jokainen vuoria valtaava konnankalliolle klaanikokoontumiseen<<

 

Yöklaani perustettiin kallioiselle paikalle, jossa on aina suojaa kallioiden pimennossa, mutta myös korkeat puut peittävät allaan olevaa Yöklaanin leiriä. Yöklaanissa nopeasti kehitettiin tapa kommunnikoida Tähtiklaanin kanssa, kun kissat oppisivat lukemaan tähdistä neuvoja, joita Tähtiklaanin kissat heille yrittävät välittää. Yöklaanin nykyinen sijainti kartalla on Myrskyklaanin takana, Kuulammen vasemmalla puolella. Heidän metsästyksensä kohdistuu samoihin eläimiin kuin Myrskyklaanin ja heidän pesänsä ovat kallioiden päällä tai koloissa.

 

 

 

Myrkkyklaani:

Kissojen määrä: 21

 

>> Saapukoot jokainen kyntensä valmis valamaan kynnenviillolle klaanikokoontumiseen  <<

 

Myrkkyklaanin leiri sijaitsee keskellä saarta, järven keskiosassa. Kissat nukkuvat rantakallioiden koloissa, sekä puun juurten onkaloissa, eivät leirissä. Saari on yllättävän selkeä aukio, koska siellä kasvaa vain muutama suurempi koivu. Myrkkyklaanin saarella on kuitenkin paljon piikikkäitä pensaita, mutta muuten armoton kylmä tuuli puhaltaa saarella. Kissoilla on pitkät turkit lämmittämässä kylmyyttä vastaan, sekä pitkät ja terävät kynnet. Saaren maasto on muuten hiekan ja osittaisen mudan yhdistelmää, rannoilla on teräviä pikkukiviä, joten kissoilla on vahvat polkuanturat. Muut klaanit ovat kuitenkin hyväksyneet sen, että Myrkkyklaanin kissat voivat talven tullen kalastaa jäästä, vaikka keskeltä järveä, jos jään tullen Kuulammelle kulkevat kissat saavat kävellä jään poikki, ettei heidän tarvitse kiertää koko metsää.

 

Synkkäklaani:

Kissojen määrä: 19

 

>> Saapukoot jokainen vihollisensa tappamaan kykenevä vedenkuilulle klaanikokoontumiseen <<

 

Synkkäklaanin leiri sijaitsee vesiputouksen äärellä. Kyseisen klaanin kissat nukkuvat vesiputouksen takana olevissa luolissa, kooten itselleen makuualustan sammaleista. Synkkäklaanin leirin päällikön pitämää puhujan paikkaa kutsutaan vedenkuiluksi, sillä vesiputous laskee lampeen leirin keskustassa ja puhujan paikka on tämän äärellä. Vedenkuilun nimitys tulee siitä, kuinka vesi virtaa kivikasan alla ja humisee kivien välissä, valuen takaisin lampeen. Lammen ympäristössä on hiekkaa, sekä yhtä leirin seinämää koristaa kallioinen kiviseinä, jonka yläpuolella alkaa vesiputouksen yläjuoksu. Yläjuoksu ei kuitenkaan kuulu enää kissojen reviiriin, vaan he menevät aukiolta kiviseinää vastapäätä olevaan kuusimetsään saalistamaan, sekä partioimaan.

 

Lumouksenklaani:

Kissojen määrä: 23

 

>> Saapukoon jokainen vihollisensa lumoamaan onnistuva kiipeilijänkalliolle klaanikokoontumiseen <<

 

Lumouksenklaanin leiri sijaitsee vuorten välissä laskeutuvassa solassa. Vuorten seinämät ovat klaanin suojana, sillä vieraiden kissojen on vaikea onnistua laskeutumaan solaan, koska eivät tiedä, mistä solaan laskeutuva polku alkaa. Lumouksenklaani sijaitsee kartalla Kuulammen oikealla puolella ja Tuuliklaanin vasemmalla puolella, nummien takana. Vuorilla, joissa he asuvat on paljon kylmempää, sekä lumi laskeutuu vuorille ensimmäisenä. Kissat elävät erilaisissa pienissä luolissa ryhmittäin solassa, kissat tekevät makuualustansa jäkälästä. Kitukasvuiset puut, jäkälä, sammaleet ja matala kasvillisuus ovat tyypillisiä Lumouksenklaanin mailla.

 

 

 

Ruskaklaani:

Kissojen määrä : 19

 

>> Saapukoot jokainen oravan pyydystämään kykenevä  tammen aukiolle klaanikokoontumiseen <<

 

 Ruskaklaani perustettiin aikoinaan suureen tammeen vanhassa metsässä, jossa arvojärjestys meni pitkälti puun oksien mukaan. Päällikön paikka oli ylhäällä, kun taas alimpana olivat pennut ja klaaninvanhimmat, osittain vain senkin takia, ettei vanhimmat jaksaisi kiivetä korkealle puuhun ja pennut eivät tippuisi puusta. Heidän riistanaan toimivat linnut ja oravat, ja he yleensä liikkuvat puita pitkin ja yrittävät pysyä erossa maanpinnasta. Heitä usein kuvaillaan liito-oraviksi.

 Ruskaklaanilaisille on todella tärkeää, että jokainen kissa omaa hyvän suojavärin ja on siis myös tyypillistä, että Ruskaklaanilaisten joukossa esiintyy enemmän tummempia, tiikerikuvioisia ja riistansävyisiä kissoja  kuin valkeaa väriä omaavia kissoja.

 

 

 

 

Salamaklaani:

Kissojen määrä: 23

 

>> Saapukoot jokainen sukuaan kunnioittava ulvojankivelle klaanikokoontumiseen <<

 

Salamaklaanin kissat ovat aina asuneet vuoristoisilla seuduilla, jossa on ollut valtavasti myrskyistä, mutta heillä on ollut itsellään valtavat vuoristoiset luolat suojanaan. Toiselta nimeltään he ovat luolakissoja.
Nykyään Salamaklaanin kissoilla on pitkät ja tuuheat turkin. He omaavat pitkän suvun, eivätkä hyväksy klaaniinsa kuin vuoristokissoja, jotka muistuttavat norjalaisia metsäkissoja, sekä mainecooneja. Heille suku ja Tähtiklaani ovat tärkeässä asem
assa
, kaikilla Salamaklaanin kissoilla on samat esi-isät, koska ulkopuolisia ei oteta klaaniin. Jokainen Salamaklaanin kissa polveutuu samoista esi-isistä, ja he pariutuvat aina oman klaaninsa kissan kanssa. Kissa, joka ei noudata tätä, saa klaaninsa vihan niskaansa ja tämä karkoitetaan.

 

 

 

Klaanittomia: 12

Tähtiklaani

Pimeyden metsä

 

 

©2018 Soturin sydän - suntuubi.com