Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Yhden klaanin max. kissamäärä on 40, jonka jälkeen vain pennut ovat sallittuja. ♦ Tämä merkki kertoo klaanin olevan täynnä.

 

 Klaanien alla on ilmoitettuna, ketkä kuuluvat mihinkin klaaniin ja heidän nimistään painamalla saat tutustua jokaiseen kissaan tarkemmin, myös historia kohdasta pääset lukemaan klaanin menneisyydestä.

 

Tapahtumista pääset lukemaan, mitä kaikkea klaanissa on viime aikoina tapahtunut. Taulukoista näet kumppanit ja näiden pennut, sekä kuka on kenenkin oppilas ja mestari.

 

Vaikka klaanin alla lukisi sen olevan täynnä, mutta arvopaikkoja on vapaana, arvopaikkaan saa tehdä uuden kissan.

Roolijat ja hahmot:

Masi (YP) : 117

Chabi: 32

Diamella: 37

Blari: 26

Heli-Fairy: 56

Wilma aka Varjo: 47

Mymmeli: 3

EE: 2

 

Myrskyklaani:

Kissojen määrä: 30

Tilanne: Lisää saa tehdä, mieluiten oppilaita

Arvopaikkoja vapaana: Parantajaoppilaan paikka vapaana!

 

 

Jokiklaani:

Kissojen määrä: 32

Tilanne: Lisää saa tehdä, mieluiten oppilaita

Arvopaikkoja vapaana: --

 

Tuuliklaani:

Kissojen määrä: 42 ♦

Tilanne: TÄYNNÄ!

Arvopaikkoja vapaana: --

 

Varjoklaani:

Kissojen määrä: 28

Tilanne: Saa tehdä vapaasti mitä vain, mutta eniten kaivataan oppilaita ja pentuja!

Arvopaikkoja vapaana: --

 

Yöklaani:

Kissojen määrä: 30

Tilanne: Mieluiten lisää oppilaita ja sotureita!

Arvopaikkoja vapaana: --

 

Myrkkyklaani:

Kissojen määrä: 29

 

>> Saapukoot jokainen kyntensä valmis valamaan kynnenviillolle kokoontumiseen  <<

 

Myrkkyklaanin leiri sijaitsee keskellä saarta, järven keskiosassa. Kissat nukkuvat rantakallioiden koloissa, sekä puun juurten onkaloissa, eivät leirissä. Saari on yllättävän selkeä aukio, koska siellä kasvaa vain muutama suurempi koivu. Myrkkyklaanin saarella on kuitenkin paljon piikikkäitä pensaita, mutta muuten armoton kylmä tuuli puhaltaa saarella. Kissoilla on pitkät turkit lämmittämässä kylmyyttä vastaan, sekä pitkät ja terävät kynnet. Saaren maasto on muuten hiekan ja osittaisen mudan yhdistelmää, rannoilla on teräviä pikkukiviä, joten kissoilla on vahvat polkuanturat. Muut klaanit ovat kuitenkin hyväksyneet sen, että Myrkkyklaanin kissat voivat talven tullen kalastaa jäästä, vaikka keskeltä järveä, jos jään tullen Kuulammelle kulkevat kissat saavat kävellä jään poikki, ettei heidän tarvitse kiertää koko metsää.

 

Synkkäklaani:

Kissojen määrä: 21

 

>> Saapukoot jokainen vihollisensa tappamaan kykenevä vedenkuilulle kokoontumiseen <<

 

Synkkäklaanin leiri sijaitsee vesiputouksen äärellä. Kyseisen klaanin kissat nukkuvat vesiputouksen takana olevissa luolissa, kooten itselleen makuualustan sammaleista. Synkkäklaanin leirin päällikön pitämää puhujan paikkaa kutsutaan vedenkuiluksi, sillä vesiputous laskee lampeen leirin keskustassa ja puhujan paikka on tämän äärellä. Vedenkuilun nimitys tulee siitä, kuinka vesi virtaa kivikasan alla ja humisee kivien välissä, valuen takaisin lampeen. Lammen ympäristössä on hiekkaa, sekä yhtä leirin seinämää koristaa kallioinen kiviseinä, jonka yläpuolella alkaa vesiputouksen yläjuoksu. Yläjuoksu ei kuitenkaan kuulu enää kissojen reviiriin, vaan he menevät aukiolta kiviseinää vastapäätä olevaan kuusimetsään saalistamaan, sekä partioimaan.

 

Lumouksenklaani:

Kissojen määrä: 25

 

>> Saapukoon jokainen vihollisensa lumoamaan onnistuva kiipeilijänkalliolle kokoontumiseen <<

 

Lumouksenklaanin leiri sijaitsee vuorten välissä laskeutuvassa solassa. Vuorten seinämät ovat klaanin suojana, sillä vieraiden kissojen on vaikea onnistua laskeutumaan solaan, koska eivät tiedä, mistä solaan laskeutuva polku alkaa. Lumouksenklaani sijaitsee kartalla Kuulammen oikealla puolella ja Tuuliklaanin vasemmalla puolella, nummien takana. Vuorilla, joissa he asuvat on paljon kylmempää, sekä lumi laskeutuu vuorille ensimmäisenä. Kissat elävät erilaisissa pienissä luolissa ryhmittäin solassa, kissat tekevät makuualustansa jäkälästä. Kitukasvuiset puut, jäkälä, sammaleet ja matala kasvillisuus ovat tyypillisiä Lumouksenklaanin mailla.

 

 

 

Ruskaklaani:

Kissojen määrä : 42 ♦

Tilanne: TÄYNNÄ!

Arvopaikkoja vapaana: parantajaoppilaan paikka vapaana!

 

Salamaklaani:

Kissojen sallittua max määrä: 25

Tilanne: Saa tehdä vielä kissoja!

Arvopaikkoja vapaana: Arvopaikat menevät joulukalenterin voittajille, jos joku heistä kieltäytyy arvostaan, paikka arvotaan silloin jollekin toiselle.

 

Klaanittomia: 27

Kuolleita: 81

Tähtiklaani

Pimeyden metsä

 

 

©2018 Soturin sydän - suntuubi.com