Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ajattelin laittaa tällaisen äänestyksen käyntiin, jossa jokainen voi vaikuttaa. Joka kuukausi on eriarvoinen kissa äänestyksen kohteena ja paras kuitataan kuun parhaaksi. Voit äänestää omaasi, täyttämällä arviointitaulukon. Muut voivat arvioida sinun kissaasi arviointitaulukon mukaan ja kuun vaihteessa parhaaksi osoittautunut kissa kruunataan.

  • Kuukauden parhaan kissan on oltava soturi. Ei koske erakoita, kotikisuja, luopioita tai kuolleita hahmoja, eikä varapäälliköitä!


Säännöt:

  • Roolija voi äänestää omaa kissaansa.
  • Se kissa, joka saa eniten pisteitä, kuitataan kuukauden parhaaksi.
  • Muiden kissoja ei saa haukkua, mutta muidenkin hahmoja saa alapuolella olevan taulukon mukaisesti arvioida.
  • Arvioinnit tulee jättää äänestyksen alapuolella olevaan kommenttiboksiin. (Tekstin alla lukee, kommentoi, paina siitä ja täytä arviointikohta).

 Arviointitaulukko:

Kissa: (Nimi • arvo • klaani • roolija)

Tiedätkö kissan: (kyllä, en)

Oletko roolinut kissan kanssa: (kyllä, en)

Kerro kaksi asiaa kissasta: (mieleesi jääneet asiat, kuten luonteesta, tapahtuneesta, ajatuksista, mitä ikinä mieleesi onkaan jäänyt kissasta).

Mitä kissa on tehnyt, että ansaitsee kuukauden parhaan arvon: (Kehittynyt, ollut roolinnoissa ahkerasti mukana, ollut muita pahempi/kiltimpi, aiheuttanut jotakin vai auttanut jossakin, ansaitsee säälipisteitä ongelmista/murheista jne)

Minkä palkinnon kissallesi haluat: (Jos arvioit toisten kissoja, mainitse, minkä palkinnon ajattelisit kissalle sopivaksi tai laita se, jonka kissalla roolija haluaa)

 Palkintona:

Kuukauden paras kissa saa itse valita haluaako roolija kissastaan piirustuksen, muutoksia tulevaisuuden suunnitelmiinsa, vaihtaa klaania, tai jokin muu palkinto, jos roolijalla on jokin idea.

Tulevaisuuden suunnitelmia/palkintoja voivat olla:

  • Päälliköksi joskus, jos on mahdollinen.
  • Parantajaksi.
  • Kumppanin saanti, pentujen saanti, teiniäiteys.
  • Klaanin vaihto

 Ehdokkaat ja heistä tehdyt arvioiden määrät:

Voittaja valitaan positiivisten arvioiden perusteella, eli kissalla roolitun määrän avulla, ja mitä enemmän positiivisia asioita, tai muuten vaikuttavia asioita kissasta osaavat muut roolijat sanoa.


(Koska sotureita on niin paljon, en ala kaikkia listata erikseen, joten tähän tulee näkyviin ne kissat, joista on arviointi tehty.)
 

Äänestetyt kissat:

Klaanit:

Arvioinnit:

Myrkkysydän

Synkkäklaani

1

Kastehelmi

Myrskyklaani

1

Kastanjaturkki

Tuuliklaani

1

Mutakatse

Tuuliklaani

1

Setrisydän

Jokiklaani

1

 

 

 

 

 

 

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Masi

07.06.2018 00:14
Arviointitaulukko:

Kissa: Mutakatse • Soturi • Tuuliklaani • Heli-Fairy
Tiedätkö kissan: Kyllä.
Oletko roolinut kissan kanssa: Kyllä.

Kerro kaksi asiaa kissasta: Mutakatse on hyvin ystävällinen naaras, joka ei tuo ristiriitaista persoonallisuutta monien muiden tavoin esille. Naaras on suloisen yksinkertainen, jonka ajatukset ovat kuitenkin solmussa ja tämä on kokenut aivan liikaa negatiivisia asioita elämässään, jonka puolen naaras ansaitsi jotakin hyvääkin.

Mitä kissa on tehnyt, että ansaitsee kuukauden parhaan arvon: Naaras on menettänyt lähes koko perheensä, mutta vaikka onkin surullinen ja murheidensa vankina, hänen olisi mukavaa saada jotakin hyvää elämälleen, uuden kumppaninsa ja tulevan uuden klaaninsa lisäksi. Mutakatse on ollut Varjosielulle, hahmolleni, hyvin läheinen kissa, joka on auttanut kollia voimaan paremmin, jonka takia olisi jollakin tavalla hyvä saada ihanasta ja empaattisesta käytöksestään jotakin hyvää.

Minkä palkinnon kissallesi haluat: Mutakatseelle toivon hyvää perhettä, useita pentuja, jotka antavat naaraalle paremman perheen ympärille. Mahdollisuuden moniin oppilaisiin, sekä useisiin hyviin ystäviin, jotka oikeasti tukisivat naaraan ajatuksia ja päätöksiä.


Kissa: Setrisydän • Soturi/Kuningatar • Jokiklaani • Chabi
Tiedätkö kissan: Kyllä.
Oletko roolinut kissan kanssa: Kyllä, useammalla hahmolla.

Kerro kaksi asiaa kissasta: Setrisydän on viehättävä äitihahmo, niin roolittavilla hahmoilla kuin roolijoillekin. Setrisydämen kanssa rooliessa tulee tunne siitä, kuinka naaras on jokaiselle se tukija ja persoona, jonka syliin kaikki voivat hautautua hakemaan lohtua ja anteeksiantoa. Setrisydän on ollut hyvä emo Tuhkaputoukselle ja Lumopisaralle, etenkin ujolle ja pelokkaalle Lumopisaralle, jonka takia haluankin tuoda Setrisydämen tähän esille.

Mitä kissa on tehnyt, että ansaitsee kuukauden parhaan arvon: Setrisydän on yleisesti kaikille hahmoille ystävällinen, mutta ei kuitenkaan hölmö tai sinisilmäinen, hän osaa löytää oikeat sanat auttaakseen muita ja parantamaan näiden päiviä, vaikka tämän omat pennut voivatkin tulkita hänet hössöttäjänä. Setrisydän ei ole päässyt loistamaan missään kunniakkaassa arvossa tai roolinnoissa, joten toivon Setrisydämelle enemmän mahdollisuuksia tulla esille, koska hänen kaltaisiaan hahmoja roolipeli kaipaa huonoimpiin päiviinsä tukemaan ja auttamaan.

Minkä palkinnon kissallesi haluat: Toivon Setrisydämelle palkinnoksi jokin näköistä kuun parasta äiti mitalia, mutta samalla jotakin mahdollisuutta, että hän voisi tulla enemmän muillekin roolijoille esille, vaikka ihan kuulumisien vaihtelua. Eli toisinsanoen, en mitään arvoa tai esinettä hänelle tai hänen vuokseen, enemmänkin kuuluisuutta roolijoiden keskellä ja metsässä asuvien kissojen keskuuteen.

Nimi: heli-fairy

06.06.2018 12:34
Kissa: Myrkkysydän • soturi • Synkkä • Masi

Tiedätkö kissan: Kyllä, hän on kissani mestari.

Oletko roolinut kissan kanssa: Kyllä, yhteisiä hetkiä oppilaansa kanssa.

Kerro kaksi asiaa kissasta: Myrkkysydän on ollut erittäin lempeä mestari Hehkutontassulle, joka on vielä hyvin arka ja pelokas. Soturi on erittäin rauhallinen ja ajatteleva, sekä pitää huolta oppilaastaan. Hän on myös klaaniaan suojeleva, sekä ajatusten kautta tuo itseään hyvin esille. Siis lempeä luonne, sekä suojelutahto.

Mitä kissa on tehnyt, että ansaitsee kuukauden parhaan arvon: Myrkkysydän ansaitsisi kuukauden parhaan arvon, koska on ollut roolinnassa hyvin mukana. Hän on erittäin hyvä mestari, sekä suojelee klaaniaan vahvalla tahdolla.

Minkä palkinnon kissallesi haluat: Myrkkysydän voisi ansaita ainakin arvostetun varapäällikön paikan, mutta toivoisin kollin viihtyvän klaanissaan yhdessä oppilaansa kanssa, sekä saavan joskus vielä hyvän perheen.Kissa: Kastehelmi • Soturi • Myrsky • Varjo

Tiedätkö kissan: Kyllä, Vihertähden sisar.

Oletko roolinut kissan kanssa: Kyllä, pitäisi roolia enemmän.

Kerro kaksi asiaa kissasta: Kastehelmestä on jäänyt mieleen avoin ja rauhallinen luonne. Kissa vaikuttaa lempeältä ja mukavalta, sekä erittäin hyvä sisar veljelleen. Arvonsa veroinen soturi klaanilleen.

Mitä kissa on tehnyt, että ansaitsee kuukauden parhaan arvon: Olen huomannut Kastehelmen mukana roolinnoissa, sekä hänestä on jäänyt iloinen kuva mieleen, joka ehdottaa ottamaan enemmän yhteyttä kissaan.

Minkä palkinnon kissallesi haluat: Kastehelmen tulisi saada sellainen rakastava perhe ympärilleen, josta hän unelmoi. Hänen pitäisi saada olla yhtä iloinen itsensä sekä veljensä puolesta, eikä tuntea pienintäkään palasta kateutta. Myös Kastehelmen tulisi saada olla paremmissa väleissä ja yhteyksissä veljensä kanssa.Kissa: Kastanjaturkki • Soturi • Tuuli • Blari

Tiedätkö kissan: Kyllä.

Oletko roolinut kissan kanssa: Hieman kyllä.

Kerro kaksi asiaa kissasta: Kastanjaturkki on uskollinen, sekä erittäin hyvä soturi klaanilleen. Hän on mieleenjäävä persoona, vaikkei häntä aina roolinnoista ensimmäisenä näe. Hyvä veli sisarelleen, sekä vahva persoona.

Mitä kissa on tehnyt, että ansaitsee kuukauden parhaan arvon: Kastanjaturkki ei välttämättä ole ollut roolinnoissa niin hyvin mukana, mutta hän ansaitsisi kuukauden parhaan arvon, koska on ollut mainio veli kissalleni, sekä mieleenjäävä muutenkin teoistaan, joita on klaanissaan tehnyt. Ansaitsisi enemmän huomiota, jotta tällaisetkin ei ehkä niin suuret kissat pääsisivät myös valoon muiden rinnalle ja mukaan ahkeraan roolintaan.

Minkä palkinnon kissallesi haluat: Kastanjaturkki voisi ansaita itsestään paremman kuvan antavan piirroksen. Kissa vaikuttaa mainiolta soturilta sekä uskolliseltakin vielä, hän voisi myös ansaiti useita oppilaita, sekä mahdollisen varapäällikön paikan tulevaisuudessa.

Nimi: heli-fairy

20.05.2018 18:33
Arviointitaulukko:

Kissa: Oravantassu • Oppilas • Yöklaani • Masi

Tiedätkö kissan: Kyllä.

Oletko roolinut kissan kanssa: Olen roolinut.

Kerro kaksi asiaa kissasta: Oravantassu on innokas ja utelias oppilas, sekä hyvin mieleenjäävä positiivinen karvapakkaus.

Mitä kissa on tehnyt, että ansaitsee kuukauden parhaan arvon: Oravantassu on ollut aktiivisesti roolinnoissa mukana, joten positiiviset pointsit siitä. Hän myös vaikuttaa siltä, että voisi jatkossakin toimia aktiivisena osana roolintoja ja tehdä jotain suurta. Ansaitsisi kuukauden parhaan arvon, koska on noussut hyvin esiin positiivisen asenteensa kanssa.

Minkä palkinnon kissallesi haluat: Hyvä iloinen tulevaisuus, sekä mahdollisimman hyvä ja läheinen perhe, josta hän voi olla ylpeä ja rakastaa näitä mahdollisimman paljon. Oravantassu ansaitsisi monta omaa oppilasta myös tulevaisuudessa.


Arviointitaulukko:

Kissa: Tulitassu/Puolinaama • Oppilas • Tuuliklaani • heli

Tiedätkö kissan: Kyllä.

Oletko roolinut kissan kanssa: Kyllä, Tuuliklaanin kettujen hyökkäyksessä ja ystävystymistä Lumisuden kanssa.

Kerro kaksi asiaa kissasta: Oman klaaninsa puolustaminen uskollisesti pelkäämättä kuolemaa, sekä vellova tuli, joka pistää naaraan suojeluvaiston äärirajoille, haluna suojella perhettään sekä klaaniaan.

Mitä kissa on tehnyt, että ansaitsee kuukauden parhaan arvon:
Tulitassu on kehittynyt hyvin koulutuksessaan sekä tehnyt parhaansa klaaninsa sekä perheensä eteen. Hän on ollut ystävällinen ja saanut parantaja Lumisudesta itselleen ystävän. Kettujen hyökkäyksessä hänen ulkonäkönsä turmeltiin, joten vähäisiä säälipisteitä hänelle siitä voisi antaa.

Minkä palkinnon kissallesi haluat: Hyvä ymmärtäväinen tulevaisuus, josta hän löytää muutaman hyvän luotettavan ystävän, edes yksi olisi tarpeen. Tulitassu ei välttämättä halua pentuja tai omaa perhettä enempää kuin kumppanin, mutta sentään ystäviä, jotka häneen luottavat ja joihin hän voi luottaa. Tulitassusta olisi mukava saada piirros hänen ollessaan vanhempi soturitar, ehkä mahdollisesti oman oppilaansa seurassa.

Nimi: Masi

18.05.2018 20:53
Tässä esimerkki, kuinka saa osallistuttua kilpailuun omalla hahmolla:

Kissa: Oravantassu • Oppilas • Yöklaani • Masi

Tiedätkö kissan: Kyllä.

Oletko roolinut kissan kanssa: Olen, mm. Oravantassun sisarusten kanssa.

Kerro kaksi asiaa kissasta: Positiivinen asenne, ja se miten se tuntuu tarttuvan hänen kanssaan puhuviin kissoihin.

Mitä kissa on tehnyt, että ansaitsee kuukauden parhaan arvon:
Kuuluu omien oppilashahmojeni suosikkeihin, ja toivon tälle oppilaalle positiivista jatkoa elämäänsä. Oppilas olisi ansainnut myös parhaan oppilaan palkinnon, koska on ollut ystävällinen muita kohtaan.

Minkä palkinnon kissallesi haluat: Toivon oppilaalleni mahdollisesti tulevaa päällikön arvoa klaanissaan, sekä omaa oppilasta, kun itse nousee soturiksi.


Esimerkki siitä, miten voit arvioida muiden kissoja:

Kissa: Tammentassu • Oppilas • Salamaklaani • EE

Tiedätkö kissan: Kyllä.

Oletko roolinut kissan kanssa: Olen, mm. Myrskytassulla kokoontumisessa, kun he keskustelivat kollin näkemästä unesta, sekä Tammentassun pesätovereilla, kun Salamaklaani oli saapunut uuteen leiriinsä.

Kerro kaksi asiaa kissasta: Tammentassu vaikuttaa syvälliseltä pohdiskelijalta, jolla ei ole tarvetta miellyttää muita, hänestä mielenkiintoisen hahmon tekee hänen ajatuksensa, joita voi lukea.

Mitä kissa on tehnyt, että ansaitsee kuukauden parhaan arvon:
Tammentassu ansaitsisi parhaan oppilaan arvon, koska on Salamaklaanin perhesuhteiden ongelmien keskellä, menetettyään aiemmin kaksi veljeään ja nyt on saamassa heidät takaisin Salamaklaaniin. Hänen elämässään on draamaa, joka voi mahdollistaa ainakin hetkellisen onnen, mutta samalla draama antaa tilaisuuden roolia ahkerasti, joten aktiivisuuden mukaan myös.

Minkä palkinnon kissallesi haluat:
Koska Tammentassu on Salamaklaanin naaras, häneltä todenäköisesti odotetaan pentuja, joten pentujen saanti tuskin on suurena suunnitelmana, kun se on enemmänkin perinne Salamaklaanissa. Itse ainakin mielelläni tekisin Tammentassusta piirroksen 'palkinnoksi', mutta kissan omistajan päätös on tärkein.

 

©2018 Soturin sydän - suntuubi.com