Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301

RSS

Tapahtumat ovat ilmoitettuna täällä

Termit Soturilaki Kuvagalleria

 Muutto?
12.06.2018 21:59 | Masi YP

Soturin sydän saa uudet sivut, ja me ainakin yritämme muuttaa niihin. Olemme nyt tönöttäneet Suntuubissa ainakin kolme vuotta ja vaikka kaikkeni ylläpitäjänä olen täällä yrittänyt, että roolipeli näyttäisi hyvältä, en osaa toteuttaa sitä. Tuntuukin siis, että kaikki vaiva ja aika, minkä käytän täällä, saa tämän näyttämään aina vain monimutkikkaammalta ja sekavalta.

Tämän takia kyselin Whatsapp-ryhmässä, että mitä mieltä olisitte, jos roolipelimme muuttaisi kokonaan uusille sivuille. Kyselin eräältä ystävältäni apua sivujen tekemisessä ja hän antoi ehdotukseksi Wix - nimisen sivuston, missä on vain pienimuotoinen ongelma. Sivuille en osaa/En saa lisättyä itse roolimista, mutta kaikki tiedot sivusta sain laitettua sinne. Tämä tarkoittaa siis sitä, että joudumme surffailemaan itse roolipeli sivujen ja foorumin välillä, mutta yritän tehdä kaikesta mahdollisimman helppokäyttöistä ja laittaa ohjeita. Ei siis kannata pelästyä tätä foorumia ^^.

Emme kuitenkaan osta sikaa säkissä ja syöksy suoraan tähän kaikkeen. Kokeilemme ensin kuukauden, miltä tämä vaikuttaa. Onko parempi olla uusilla sivuilla ja roolia foorumille, vai olisiko kuitenkin parempi vain olla Suntuubissa. 

 

-> Foorumiin pääset täältä. Voit käydä tutustumassa ja ihmettelemässä, luoda käyttäjäsi ja ehdottaa parannuksia, sekä kertoa mielipiteesi. Roolaukset voi halutessaan jo laittaa sinne ^^.

 

Itse tieto sivut ovat vielä kesken, mm. Kissojen omien sivujen osalta, sekä klaanien tieto-osiot ovat kesken.


 - Masi YP | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Ikäännytys
02.06.2018 00:45 | Masi YP

Jokiklaani: Lumotassusta ja Tuhkatassusta tulee sotureita! Mestarit Loimusydän ja Alppituuli muistakaa arvioida oppilaat ennen nimitysseremoniaa!

Varjoklaani: Ikitassu, Jäätassu, Risami ja Itachi/Veriminkki saapuivat Varjoklaaniin. Ikitassun mestarina tulee toimimaan Kostosydän, Jäätassun Haukkakatse, Risamin Hopeayö.

Myrkkyklaani: Haukkatassusta ja Myrskytassusta tulee sotureita. Tiikerinraita ja Sädekatse muistakaa arvioida ennen nimitysseremoniaa!

Lumouksenklaani: Hopeakuu siirtyy sotureihin. Kultapiiskupennusta ja Minttupennusta tulee oppilaita, heidän mestarinsa ovat Sudenlaulu ja Sinihalla!

 

(Muutkin siis on ikäännytetty, mutta muuta erikoista ei tapahtunut).


( Päivitetty: 04.06.2018 23:04 )

 - Masi YP | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Päälliköiden ajanjaksoja koskien
30.05.2018 02:47 | Masi YP

Päälliköiden aikakaudet

Päivä, jolloin kissa ansaitsee päällikön 9 elämäänsä kirjataan ylös ja siitä hetkestä eteenpäin kissasi voi toimia päällikkönä seuraavat 40 kuuta. 40 kuuta roolipelissä vastaa ajallisesti 20 kuukautta, eli yhtä vuotta ja 4 kuukautta, jonka jälkeen kissasi on astuttava sivuun arvostaan ja annettava paikkansa seuraajalleen.

 • Kissasi ei tarvitse olla 40 kuuta päällikkönä, hänelle voi sitä ennen käydä mitä tahansa.
 • Kissasi voi ylittää 40 kuukauden ajan, kunhan kerrot kissasi hakemuksen muuta-osiossa kaikki suunnitelmasi, jotka aiot toteuttaa kissallasi päällikkönä, ja jos et saa niitä kaikkia tehtyä 40:nen kuun kuluessa, keskustele asiasta roolijoiden kanssa, että onko okei ajan ylitys.
 • Kissasi ei tarvitse kuolla 40:kuun jälkeen, kissasi voi esim. Siirtyä klaaninvanhimpiin, loukkaantua liian vakavasti jatkaakseen tehtävää, tai mitä ikinä keksitkin.

Tämä tehdään välttääksemme epäreiluutta aikakausien pituuksissa, sekä sitä, ettei yhdessä klaanissa ole päällikköä useita vuosia roolijoiden ajassa, koska se ei ole reilua muita innokkaita päällikkö ehdokkaita kohtaan.


 - Masi YP | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Hakemus asiaa
27.05.2018 20:33 | Masi YP

Ilmoitus koskee niitä, joilla on paljon kissoja ja osalta puuttuu hakemus kokonaan. On sovittu, että kaikista kissoista on tehtävä 10. 6 mennessä hakemus, ja jos kissasta ei ole siihen mennessä tehtynä hakemusta, kissa tullaan poistamaan/tapattamaan.

Koskee kaikkia kissoja, myös niitä jotka ovat tauolla, jos et tee tauolla olevista kissoista taito-osioon ilmoitusta tai tee heistä hakemuksia, heidät poistetaan muiden tavoin kuolleisiin. Dian kissat eivät ole tässä, koska Dia on tauolla, joten häntä ei sakoteta hakemusten puutteesta.


Voit jättää näillä ehdoilla hakemuksen tekemättä kissallesi:

- Kissasi tulee kuolemaan mahdollisimman pian 10.6 jälkeen.

- Kissasi on pentu, hakemukset täytyy tehdä kaikista muista kissoista 10.6 mennessä.


Jos et halua vaivata itseäsi tekemään kissallesi hakemusta, koska ajatuksenasi on jokatapauksessa tappaa se määräajan tienoilla, toimi seuraavasti:

-> Laita kissasi pötkö taito-osioon, muista mainita missä klaanissa kissasi on ja kirjoita syy, mihin se tulee kuolemaan, ja milloin suurinpiirtein.

-> Jos kissasi ei kuole ilmoittamasi määräaikana, se poistetaan listoilta.

-> Kun olet ilmoittanut kissasi taito-osioon, sen nimen perään tulee x, joka tarkoittaa sen olevan selvitetyssä tilanteessa. X-kirjain ilmestyy vain roolipelaajan omalle sivulle, ei klaanin sivuille.

Esim. Hanhikaula • 30 kuuta • Valkea kolli, sinisillä silmillä ja pitkällä kaulalla • Masi • Myrskyklaani •

Hanhikaula tulee kuolemaan mäyrien raatelemana, kunhan ensin on nähnyt pentujensa syntymän. Hakemusten määräaika ylittyy max. kahdella viikolla.

(Huomaa, että Hanhikaula on vain keksitty hahmo esimerkkiä varten.)


 


 - Masi YP | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Kuukauden paras oppilas
18.05.2018 21:24 | Masi YP

Lisäsin otsikkoa koskien uuden osion, jossa voi äänestää kuukauden parasta kissaa. Käy kurkkaamassa ja jätä mielipiteesi, ja ajatuksesi kissoista ^^!

 

-> Parhaalle - osio, on äänestyspaikan nimenä.


 - Masi YP  | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Vara-YP
07.05.2018 20:44 | Masi YP

Ajattelin vain ilmoittaa, ettette ihmettele kovasti, että miksi joissakin hakeissa tai tarkistusta koskevissa asioissa saattaa tulla lukemaan Heli-Fairyn nimi. Hän toimii jatkossa roolipelin vara-YP:nä, koska toisina hetkinä paukkuu kovasti tekemistä, eikä Masi ehdi tehdä kaikkea.

Joten iso kiitos Helille, että jaksaa ottaa haasteen vastaan ja auttaa ^^

 

 


 - Masi YP | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Tila loppuu
06.05.2018 19:19 | Masi YP

Helloudi taas kaikille ^^

NYT HEREILLÄ!

Eli ongelmana on, että Soturin sydämen sivuilta alkaa loppua levytila kesken. Mikä tarkoittaa sitä, että en saa laitettua tarpeeksi kuvia kuvagalleriaan ja linkattua niitä kissojen omille sivuille. Mikä tarkoittaa sitä, että vain muutamalla on kuvat sivuillaan ja osalla ei ollenkaan.

Ongelmana on siis se, että pitäisi aina poistaa vanhempia kuvia, mikä johtaa siihen, että joidenkin kisujen kuvat poistuisivat. Koska kaikkien kuvat eivät mahdu sivuille/galleriaan samaanaikaan.


Ratkaisu kuitenkin on keksitty.

Jatkossa kuvat lisätään Instagram-tilille. Kuvagalleria- osioon jää vain muutamia kuvia näkyviin, pitkälti yläkuvia ja taustalla olevia kuvia, mutta loput siirretään Instaan.

Instagram tili on yksityisellä. Eli jos haluat nähdä hahmojesi kuvia sieltä, sinun on seurattava kyseistä tiliä. Kuvien tekijät ilmoitetaan aina kuvien yhteydessä ja se kenen hahmo on kuvassa, linkataan kissan kohdalle, mikäli se on mahdollista. (Jos kuvassa on useampi yhden roolijan kissa, on tämä aika hankalaa.)

 

Tämä muutos mahdollistaa sen, että voit etsiä netistä tekijänoikeuksien mukaisesti pohjakuvan kissastasi, lähettää sen Soturin sydämen vieraskirjaan yksityisellä, josta siirrän sen Instatilille, jonka jälkeen se kuva ilmestyy oman kissasi sivulle ropeen. Monimutkaista? Ehkä hieman, mutta roolijan tehtävänä on vain keskittyä kuvien laittamiseen vieraskirjan tai Whatsappin kautta, jos haluaa kissastaan kuvan kissansa sivulle.


!!HOX HOX LISÄÄ ONGELMIA!!

 

Elikkäst. Instan kautta en saa linkitettyä kuvia ropeen, mutta pidän silti insta-tiliä yllä, johon ilmestyy kissoista tehtyjä yksittäisiä kuvia ja heistä tietoa. Sinne tulee myös yläkuvat ja taustakuvat katsottavaksi.

Linkitetyt kuvat ilmestyvät Deviantarttiin, joka suostuu toimimaan kivasti Suntuubin kanssa. Eli virallinen kuvagalleria siirtyy sinne.

Tilit löydät:

Insta: soturinsydan

Deviantart: JassuMasi

 


( Päivitetty: 06.05.2018 20:50 )

 - Masi YP | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Kuukauden paras oppilas
04.05.2018 15:23 | Masi YP

Kuukauden paras kissa:

Ajattelin laittaa tällaisen äänestyksen käyntiin, jossa jokainen voi vaikuttaa. Joka kuukausi on eriarvoinen kissa äänestyksen kohteena ja paras kuitataan kuun parhaaksi. Voit äänestää omaasi, täyttämällä arviointitaulukon. Muut voivat arvioida sinun kissaasi arviointitaulukon mukaan ja kuun vaihteessa parhaaksi osoittautunut kissa kruunataan.

 • Kuukauden parhaan kissan on oltava oppilas. Koskee vain niitä oppilaita, jotka ovat tässä kuussa ainakin oppilaita, eivät sellaiset, jotka ansaitsevat tässä kuussa soturinimensä. Parantajaoppilaat lasketaan myös mukaan.

Säännöt:

 • Roolija voi äänestää omaa kissaansa.
 • Se kissa, joka saa eniten pisteitä, kuitataan kuukauden parhaaksi.
 • Muiden kissoja ei saa haukkua, mutta muidenkin hahmoja saa alapuolella olevan taulukon mukaisesti arvioida.
 • Arvioinnit tulee jättää äänestyksen alapuolella olevaan kommenttiboksiin. (Tekstin alla lukee, kommentoi, paina siitä ja täytä arviointikohta).

 

Arviointitaulukko:

Kissa: (Nimi • arvo • klaani • roolija)

Tiedätkö kissan: (kyllä, en)

Oletko roolinut kissan kanssa: (kyllä, en)

Kerro kaksi asiaa kissasta: (mieleesi jääneet asiat, kuten luonteesta, tapahtuneesta, ajatuksista, mitä ikinä mieleesi onkaan jäänyt kissasta).

Mitä kissa on tehnyt, että ansaitsee kuukauden parhaan arvon: (Kehittynyt, ollut roolinnoissa ahkerasti mukana, ollut muita pahempi/kiltimpi, aiheuttanut jotakin vai auttanut jossakin, ansaitsee säälipisteitä ongelmista/murheista jne)

Minkä palkinnon kissallesi haluat: (Jos arvioit toisten kissoja, mainitse, minkä palkinnon ajattelisit kissalle sopivaksi tai laita se, jonka kissalla roolija haluaa)

 

Palkintona:

Kuukauden paras kissa saa itse valita haluaako roolija kissastaan piirustuksen, muutoksia tulevaisuuden suunnitelmiinsa, vaihtaa klaania, tai jokin muu palkinto, jos roolijalla on jokin idea.

Tulevaisuuden suunnitelmia voivat olla:

 • Päälliköksi joskus, jos on mahdollinen.
 • Parantajaksi.
 • Kumppanin saanti, pentujen saanti, teiniäiteys.
 • Klaanin vaihto.

 - Masi YP | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000
 Ikäännytys + tapahtumaa
01.05.2018 02:57 | Masi YP

Ikäännytys, tapahtumaa & uuta ilmoitus asiaa.

 Muistutan, että kuukausi oli aikaa roolia/tehdä hakemus listattujen kissoja kohtaan. Ne joista ei ole ilmoitettu mitään, tullaan poistamaan viimeistään 2.5.-18

Toinen ilmoitus on se, että osa kissoista on poistunut, kuolleet tai jotakin vastaavaa, jonka seurauksena joidenkin kissojen kohdalta oppilas/mestari taulukko on mennyt uusiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että mene tarkistamaan oman kissasi sivuilta onko mestarisi tai oppilaasi kunnossa ja jos ei ole, laita taito-osioon asiasta viestiä.

Jos sinulla on oppilas, joka saa soturiarvonsa, muista arvioida tämä, että soturinimi tuntuu ansaitummalta. Jos arviointi jää pois, oppilas saa silti nimensä.

 

Myrskyklaani:

 • Muuta tapahtumaa on mm. Salamaklaanin tulemisen seurauksena Kuolonlaulu paljastui syntyperäiseksi Salamaklaanin kissaksi, Puolukkapihlan pojaksi. Kuolonlaulun ja Tulikolibrin pennut voivat harkita liittymistä Salamaklaaniin.
 • Ketunsilmä odottaa Vihertähden hyväksyntää liittyä Myrskyklaaniin. Naaras on varapäällikön Käärmesielun sisar.

Jokiklaani:

 • Täplätassusta, Hohdontassusta ja Eedentassusta tulee sotureita: Täplätuuli, Hohdonkaiku ja Eedensielu!
 • Varjoklaani ja Jokiklaani ottivat yhteen rajakahakassa, jossa menehtyi Surukyynel. Tuhkavirta sai vakavia vammoja, mutta Tuskatähti suunnittelee kostoa tyttärensä Surukyyneleen kuolemasta Varjoklaania kohtaan.

Tuuliklaani:

 • Viime kokoontumisessa Lumouksenklaani varoitti Tuuliklaania ketuista, jotka ne olivat karkottaneet mailtaan. Nykyisen kokoontumisen aikana ketut näyttäisivät löytäneen tiensä Tuuliklaanin leiriin. Jos siis karusti sanottuna etsit Tuuliklaanin kissallesi keinoa kuolla, tässä on yksi vaihtoehto.
 • Tuuliklaaniin ilmestyy piakkoin kaksi erakkoa, jotka auttavat Tuuliklaanilaisia häätämään ketut pois päällikön ja varapäällikön ollessa kokoontumisessa ryhmän kanssa. Erakot jäävät myöhemmin Tuuliklaanin kissoiksi.

Varjoklaani:

 • Varjoklaanin Kuolonmarja huomasi Synkkäklaanin siirtäneen rajaa lähemmäs Varjoklaanin leiriä, eli kasvattaneen omaa rajaansa. Ruoskatähti ja Viekastähti ottivat sanallisesti rajalla yhteen, jossa ilmeni, että Varjoklaanin kissa olisi käynyt varastamassa Synkkäklaanilta riistaa, jonka olisi riepotellut Synkkäklaanin puolelle.
 • Varjoklaani oli myös toisessa rajakahakassa, jossa Jokiklaanin Tuhkavirta ylitti rajan. Myöhemmin tilanne eskaloitui niin pahasti, että Varjokuiske surmasi Surukyyneleen. Varjoklaani on valmiina puolustamaan itseään Jokiklaania vastaan.

Yöklaani:

 • Kotkatassusta, Pilvitassusta, Auringontassusta ja Sirpaletassusta tulee sotureita: Kotkaperhonen, Auringonviilto, Pilviristi ja Sirpalekasvo!
 • Yöklaani sai häädettyä koirat reviiriltään, mutta Okapolku sai ikävän haavan niskaansa, sekä Tulenkipinä menehtyi.
 • Synkkämyrsky lähtee ansaitsemaan elämänsä Kuulammella, jättäen varapäällikölleen vastuun klaanistaan sillä aikaa.
 • Aamunkajo siirtyy pian kuningattarien pariin takaisin, alkaen odottaa kolmatta pentuetta Kettupisaralle. (Listoilla lukee jo kuningattarena valmiina).

Myrkkyklaani:

 • Myrskytassulle ja Haukkatassulle selviää, että heidän oikea isänsä on Lovijuova ja emonsa on Valkovirran sijasta Hopeataivas, jotka ovat Salamaklaanin kissoja. Kaksikko ei tiedä, haluavatko he palata oikean perheensä luokse.

Synkkäklaani:

 • Närhitassusta, Routatassusta ja Salamatassusta tulee sotureita: Närhihalla, Routavarjo, Salamatuska!
 • Synkkäklaani ja Varjoklaani ottivat sanallisesti yhteen rajalla, kun Surusiipi tuli kertomaan Viekastähdelle, että Varjoklaanin kissa on tappanut heidän puolelleen riistaa ja levittänyt saaliin sisälmyksiä heidän puolelleen. Samalla Viekastähdelle selvisi, että joku hänen kissoistaan on vienyt rajan lähemmäs Varjoklaanin puolelle.

Lumouksenklaani:

 • Kettutassusta tulee soturi: Ketunvalhe!

Ruskaklaani:

 • Mustatassusta tulee soturi: Mustahäntä!

Salamaklaani:

 • Hiirenmieli ja Poltesydän saavat toisen pentueen, jonka takia Hiirenmieli siirtyy kuningattariin odottamaan pentujen syntymää.
 • Kolibrintähti ja Tammipolku saavat ensimmäisen pentueen, jonka seurauksena Tammipolku siirtyy pentutarhalle odottamaan pentuja.
 • Salamaklaanin kissat haluavat muut sukulaisensa klaaniinsa takaisin, ja yrittivät kokoontumisessa puhua näiden kanssa. He aikovat menetellä näiden kanssa oman sukunsa sääntöjen mukaisesti.

 - Masi YP | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 24.2 KLAANIKOKOONTUMINEN
22.02.2018 21:35 | Masi YP

Kokoontumiseen lähtijät ovat alapuolella klaanikohtaisesti ilmoitettuna. Jos haluat jonkun toisen jostakin klaanista kuin ilmoitettu kissasi, huikkaa chatissa niin muokkaan asian ^^

Myrskyklaani:

Vihertähti

Käärmesielu

Taivaanlintu

Kultapiisku

Tulensydän

Kuolonlaulu

Tulikolibri

Valkeatassu

Kilpikonnatassu

Sirpaletassu

 

Jokiklaani:

Tuskatähti

Loimusydän

Punavirta

Kristallipääsky

Setrisydän

Kivihäntä

Alppituuli

Tulenhenki

Hohdontassu

Eedentassu

Täplätassu

 

 

Tuuliklaani:

Valkeatähti

Kolibriunelma

Kukkaiselo

Lumisusi

Savuraita

Taskuruoho

Viiltokynsi

Mutakatse

Tiikerinkuiskaus

Uhrilahja

Nokitassu

Mustatassu

 

Varjoklaani:

Ruoskatähti

Päivänsilmä

Haamuaskel

Kirkaslintu

Tähtisumu

Kostosydän

Sinimyrsky

Kuolonmarja

Kobrankatse

 

Yöklaani:

Synkkätähti

Varisjalka

Kylmäsydän

Salviantassu

Puolukkalintu

Okatassu

Tomutassu

Kotkatassu

Auringontassu

Pilvitassu

Oravantassu

 

Myrkkyklaani:

Jäätähti

Sädekatse

Kanervamarja

Laventelitassu

Pakkasnauru

Sirukatse

Tuntematontuuli

Kärsimyksenveri

Valkovirta

Haukkatassu

Myrskytassu

 

Synkkäklaani:

Viekastähti

Aavesusi

Hehkutonvalo

Korpinsulka

Korppivarjo

Surusiipi

Tunturikynsi

Fenkolijalka

Routatassu

Salamatassu

 

Lumouksenklaani:

Verentähti

Tomukuu

Aaveenvarjo

Hiirentassu

Päästäisaskel

Punahämärä

Pajuhäntä

Hallalintu

Huurrehämärä

Kettutassu

 

 

Ruskaklaani:

Leijonantähti

Lovisielu

Koitomu

Vuolastassu

Vääräpuoli

Mosaiikkileijona

Tuhkavala

Mäntysydän

Susiviilto

Mustatassu

 

Salamaklaani:

Kolibrintähti

Simpukkasumu

Orvokkisydän

Ruistassu

Tammipolku

Hopeataivas

Varisliito

Havutassu

Tammentassu

Pähkinätassu

Katajatassu

Kuuratassu


( Päivitetty: 01.05.2018 01:02 )

 - Masi YP | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Ikäännytys
05.04.2018 21:06 | Masi YP

Ikäännytys käynnissä jälleen, vaikka onkin ollut jonkin aikaa hiljaisempaa, koitetaas nyt aktiivistua taas ^^ ! Tällä kertaa kukaan ei noussut oppilaiden, soturien yms, arvoille.

 

Seuraavat hahmot ovat erotusuhalla, koska heillä ei ole roolittu lähes ollenkaan tai ollenkaan: (Ei koske Salamaklaanin kissoja)

Hiekkasydän • Myrskyklaani • Wilma aka Varjo

Kuutassu • Tuuliklaani • Chabi

Seittiviiksi • Varjoklaani • Blari

Haukkasilmä • Yöklaani • Blari

Ukkoskorva • Yöklaani • Blari

Ruusukuono • Yöklaani • Blari

Routapilvi • Myrkkyklaani • Wilma aka Varjo

Kipinäliekki • Myrkkyklaani • Wilma aka Varjo

Perhossinetti • Myrkkyklaani • Chabi

Mustakynsi • Synkkäklaani • Blari

Riuttasydän • Lumouksenklaani • Wilma aka Varjo

Marjahäntä • Ruskaklaani • Blari

Kyynsiluetti • Ruskaklaani • Wilma aka Varjo

Kotka • Erakko • Chabi

Hangenhaamu • Erakko • Blari

 

Saat pidettyä hahmot, kun teet heille hakemukset ja roolit heillä. Jos olet luonut jo hakemuksen, keskity roolimaan jotakin tekemistä. Yliviivatut hahmot ovat tauoilla olevia tai erotettuja.


( Päivitetty: 28.04.2018 19:58 )

 - Masi YP | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Ikäännytys
02.03.2018 15:14 | Masi YP

Myrskyklaani:

Päiväpennusta tulee parantajaoppilas.

Tarupennusta tulee oppilas (Kastehelmi).

Huurrepennusta tulee oppilas (Hiekkapyörre).

Kipinänpennusta tulee oppilas (Varissilmä).

Liekkimarja siirtyy sotureihin.

 

Tuuliklaani:

Kauristassusta tulee soturi.

 

Varjoklaani:

Risapennusta tulee oppilas (Kobrankatse).

Hallapennusta tulee oppilas (Varjokuiske).

Haamupennusta tulee oppilas(Karkauspolku).

Aurinkoviilto siirtyy sotureihin.

 

Yöklaani:

Enkelinlupauksen & Raitahännän pennut ovat syntyneet: Huomenpentu, Pronssipentu, Hiekkapentu.

Okatassusta tulee soturi.

Tomutassusta tulee soturi.

Pihkatasussta tulee soturi.

Salviantassusta tulee soturi.

Synkkämyrskyn tulee mennä käymään Kuulammella ansaitakseen yhdeksän elämäänsä.

 

 


 - Masi YP | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Ei ikäännytystä
07.02.2018 00:19 | Masi YP

Kuukausi vaihtui, mutta nyt ei tule ikäännytystä, koska monet asiat ovat vieläkin tekemättä/kesken :D
 

-> Kuten oppilaiden arviointi.

-> Parantajien kokoontuminen, enkä usko, että on mitään mukavaa, jos se äsken vieti parantajaoppilas onkin ikäloppu parantaja sieltä poistuessaan.

-> Uusien oppilaiden viime kuulta nimittäminen puuttuu vielä.Muistutuksena: (yliviivatut tarkoittavat, että hoidettu tai käynnissä oleva arviointi)


Soturit joiden tulee arvioida oppilas:
Myrsky: Huurre- (Vihertähti), Hiekka- (Satakieli), ja Hiutaleentassu (Vihakatse)
Joki: -
Tuuli: Hämärä (Auringonsirpale) ja Yöntassu (Kolibriunelma). (sukukokoontumisen jälkeen Valkeatähti nimittää uudet oppilaat, sekä kuningattaret sotureihin. Mestarit voivat sukukokoontumisen jälkeen arvioida oppilaat)
Varjo: -
Yö: (Synkkämyrsky nimittää uudet oppilaat koirataistelun jälkeen)
Myrkky: (Jäätähti nimittää uuden oppilaan Laventelipennun oppilaaksi, kunhan saan tietää tuleeko siitä parantajaoppilas vai oppilas. Jos siitä tulee po Kanervamarja nimittää oppilaan itselleen! Varjo? Mymmeli?)
Synkkä: Tunturitassu (Korppivarjo), Ametistitassu(Mustakynsi) ja Fenkolitassu (Aavesusi. Varapäällikkö seremonian jälkeen roolin Aaveen arvioimaan Fenkolin)
Lumous: Huurretassu (Sudenulvonta) ja Haamutassu (Hopeakuu/Erimieli)
Ruska: Susitassu (Lumisydän)), Orvokkitassu (Peuranvapina), ja Mustatassu (Valosydän)

 

 Parantajat Kuulammella:

Parantajien unet, enteet ja nimeämiset:

Myrskyklaani: Taivaanlintu. Saa unen neljästä erikokoisesta tassusta, jotka on pentujen tassujen kokoa. Yhden pennun tassun täyttää veri, toista erikokoiset puiden lehdet, kolmannen tassun poikki kulkee naarmu, erottaen tassun puolet toisistaan ja neljännen kohdalla kynnen jäljet ovat painuneet tassunkuvaan.
-> Palatessaan klaaniin jossakin kohtaa uskoo saavansa ennustuksen, sillä hän huomaa pentutarhan edustalla neljän pennun tassun kuvaa, jotka muistuttavat häntä unesta.
-> Voit halutessasi saada toisen unen, jossa Taivaanlintu saa näyn Myrskyklaanin tulevaisuudesta, jossa kuvat liukuvat nopeina hänen silmiensä edessä neljästä kasvavasta kissasta, joista yksi menehtyy raa’asti, toinen kulkee Taivaanlinnun vierellä, kolmas kääntää selkänsä Myrskyklaanille ja viimeinen on valmis uhraamaan henkensä Myrskyklaanin puolesta.


Jokiklaani: Kristallitassun nimitysmenot, ei unta tai ennettä.

Tuuliklaani: Kukkaiselo saa unen suuresta punertavan ruskeasta kollista, joka saapuu Tuuliklaaniin pienen valkeahkon naaraan kanssa. Kolli on uhkaava ja kissat ovat Tuuliklaanin aukiolla hysteerisiä, mutta pieni naaras pelastaa tilanteen muiden kissojen kanssa. Kukkaiselo ei saa selvää sanoista, eikä ole varma, mistä on kyse.
-> Palatessaan klaaniin voi kertoa Lumisudelle näystään, jolloin Lumisusi kertoo omasta unestaan, jossa näki kissojen kuolevan.
-> Voit halutessasi ’tehdä’ ennustuksen, kun Kukkaiselo on keräämässä yrttejä Lumisuden kanssa lähellä järveä ja hän näkee kanervan, joka on selvinnyt kylmästä talvesta, mutta on kuihtuneen punainen, jonka päälle on laskeutunut valkeaksi muuttunutta jäistä huurretta. Tulkinta on vapaa, jos ongelmia, voit kysyä Lumisudelta, mitä hän ajattelee asiasta.

Varjoklaani: Kirkastassun nimitysmenot, ei unta tai ennettä.

Yöklaani: Salvian’pennun’ nimitysmenot, Tähtiklaani hyväksyy parantajaoppilaaksi, ei unta tai ennettä.

Myrkkyklaani: Kanervamarja saa ennusteen, jonka kissa nimeltään Lumipyörre (entinen parantaja) kertoo. ’’Tiesit, että tulisimme hakemaan omiamme. Ette vain arvanneet, että tulisimme näin pian’’.
-> Laventelipentu sai unen, että hänestä tulee parantajaoppilas, mutta Kanervamarja ei saanut unta, jossa näkisi Laventelipennun tulevan oppilaakseen.

Synkkäklaani: Korppitassun nimitysmenot, ei unta tai ennettä.

Lumouksenklaani: Hiiren’pennun’ nimitysmenot, Tähtiklaani hyväksyy parantajaoppilaaksi, ei unta tai ennettä.

Ruskaklaani: Koitomu saa ennusteen ’’Klaaninne on vielä turvassa, mutta tulee teitäkin vahvempia, jotka ovat valmiita ottamaan paikkanne’’, saa ennustuksen entiseltä parantajalta, Hopeanäädältä.

Salamaklaani: Ei ole mukana Kuulammen tapaamisessa.

 Uudet arvot:

Myrskyklaani:

Valkeapennusta tulee oppilas (Tulensydän)!

Kilpikonnapennusta tulee oppilas (Kultapiisku)!

Sirpalepennusta tulee oppilas (Sähköisku)!

Tulikolibri palaa sotureihin!

Jokiklaani:

-

 


Tuuliklaani:

Ruskalehti siirtyy sotureihin!

Tulenvirta siirtyy sotureihin!

Kuupennusta tulee oppilas (Salaisuudenpolku) !

Tulipennusta (Heli) tulee oppilas (Viiltokynsi)!

Tulipennusta (Masi) tulee oppilas (Rohtokämmen)!

Mustapennusta tulee oppilas (Siilenpiikki)!

Tuhkapennusta tulee oppilas (Okatuuli)!

Nokipennusta tulee oppilas (Savuraita)!


Varjoklaani:

-

 


Yöklaani:

Aamunkajo siirtyy sotureihin!

Oravapennusta tulee oppilas (Setriviiksi)!

Hämäränpennusta tulee oppilas (Varisjalka)!
Hohdepennusta tulee oppilas (Leijonaturkki)!


Myrkkyklaani:

Valkovirta palaa sotureihin!


Synkkäklaani :

Hehkutonpennusta tulee oppilas, heti kun hän on parantunut (Myrkkysydän)!

Kirouksenveri palaa sotureihin!


Lumouksenklaani:

-


Ruskaklaani:

-


 


 - Masi YP | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Roolaajien hahmojen listausta
06.02.2018 00:13 | Masi YP

Tapaavalle-osioon listasin jokaisen roolaajaan ja laitoin heidän kissojen määrän nimen perään. Tulen laskemaan ne vielä uudelleen, koska silmät unesta ja väsymyksessä ristissä tätä väsäsin.. hehe.

Mutta jokaisen nimestä tulee pääsemään selaamaan roolijan kissoja (ja kissojen nimistä pääsee kissan sivuille), ja samalla listasin arvovaltaisia hahmoja (joissa saattaa olla erehdyksiä). Koitan saada jokaisen osalta listaukset valmiiksi, mutta se vie hieman aikaa.

Näiden henkilöiden sivut kissoineen ovat valmiit:

-> EE

-> Diamella

-> Chabine

-> Heli-Fairy

-> Mymmeli

 

Yritän tällä viikolla saada myös tehtyä itselleni, Blarille ja Wilmalle loppuun. Taulukot on väsättynä, mutta kissat ja heidän sivujensa linkkaukset vielä puuttuvat.

Ja tämän urakan teen, koska tämä tulee helpottamaan ainakin sellaisissa tilanteissa, kun mietitään kissalle mestaria, kumppania tai seuraa, niin kaikki hahmot on samalla kertaa yhdellä sivulla listattuina.

 

!!! Huikatkaa, jos jokin on väärin tai jotakin jäi pois. Olen väsyneenä näitä roolauksen ohella väsännyt, joten voi olla ihan tyhmiä virheitä. Ainiin ja rivien pomppiminen, yritin korjata niitä, mutta ne sitten kettuilivat vain ja en jaksa enää yrittää korjailla niitä tuon siistimmiksi. Ainakaan vielä !!!


 - Masi YP | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Salamaklaanin inffo julkaistu
05.02.2018 23:30 | Masi YP

Aloitamme toivottavasti tällä viikolla Salamaklaanilla roolaamisen. 5.2-11.2.

Ja siksi sainkin vihdoinkin julkaistua Salamaklaanin tietoisku osion, löydät sen, kun avaat Salamaklaanin klaanitiedot ja Salamaklaanin nimen alla on eri kategorioita, joista viimeisenä lukee 'info'. Toivon, että jokainen pystyy noudattamaan Salamaklaanin tapoja, rituaaleja, perinteitä, sun muita. Jos on erimielisyyksiä, kohdista voi valittaa, mutta olen aikalailla lyönyt lukkoon jo Salamaklaanin osalta asiat.

Kun aloitamme roolaamisen Salamaklaanilla, annan klaanin päällikölle ohjeet, miten toimia, sekä julkaisen lyhyen aloitus roolauksen siitä, missä tilanteessa kissat ovat.


 - Masi YP | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Hakemuksien muokkausta
05.02.2018 20:31 | Masi YP

Muutin hakemuksia. Muun arvoiset kissat osiosta löytyy nyt erikseen kohtia tietyn arvoisille kissoille. Arvo kohdasta näet, minkä mukaan hahmosi hakemus tulee tehdä (kaikkien paitsi päällikön, parantajien ja pentujen hakemukset on listattuna muun arvoiset osiossa allekkain hakemuskohtaisesti).

Soturin, varapäällikön ja kuningattaren arvon omaava kissa täytetään samassa kohtaan. Alleviivatut kohdat koskevat kuningattarelta vaadittavia tietoja, tummennetut varapäälliköltä vaadittavia. (Tai siis näiltä molemmilta vaaditaan soturin tiedot, mutta myös kyseisellä tavalla merkittyjä kohtia).

Klaaninvanhimmilla ja oppilailla on myös omat kohtansa, mutta myös täysin omat hakemuksensa. Erakot/Kotikisut/Luopiot ovat hakemuslistan lopussa, ja heille on aivan oma hakemuksensa.

Pentujen, päälliköiden ja parantajien hakemuksissa pieniä muutoksia.


Varapäällikön lisäkohdat:

Taito:

Johtaminen

Vain varapäälliköille!

Luonteessa: ( Muista mainita varapäälliköllä, miten hoitaa tehtävänsä, minkälainen suhde päällikköön?).

Muuta: (Varapäälliköllä muista mainita, minkälaisia tavoitteita hänellä on klaanin suhteen ja miten/mihin hän yrittää tulevaisuudessa johtaa klaania).


Kuningattaren lisäkohdat:

Taito:

Emonvaisto

Vain kuningattarille!

 Luonteessa: Muista mainita kuningattarilla, minkälainen emo kissasi on pennuilleen muun luonteen lisäksi

Menneisyys: + Kuningattaren lomakkeen tehdessäsi kerro kumppanista (kuten: missä kissat tapasivat, saivatko pentuja yhdessä, millainen heidän suhteensa on).

Muuta: (Kuningattarilla muista mainita, jos kumppanisi kanssa on tapahtunut jotain, jonka seurauksena kissasi on ainoa vanhempi/huoltaja pennuilleen (kuten: kumppani lähti ja vanhemmat päättivät kummalle pennut jäivät)).

Pötkö: Kuningattarille : • Kissasi nimi • Ikä • Lyhyt ulkonäkö kuvaus • Roolijan nimi • Kumppanin nimi • Pennut •


Oppilaan lisäkohdat:

Taidot: Tulee arvioida 0-3, ja kun oppilaastasi tulee soturi löydät Saapuvalle-osiosta taidot kohdan, johon laitat muokkauksen oppilaasi taidoista, jotka korjataan kissasi sivuille. Tarkoitus on nähdä, miten kissasi kehittyy roolipelaamisen aikana.

Taidot: Pisteytys 0-3

Ulkonäössä: Jos oppilaalla on vanhemmat elossa, mainitse, miten ulkonäöllisesti muistuttaa näitä.

-> Oppilaalta ei enää vaadita menneisyyttä, ellei se oli erityinen tai poikkea klaanisyntyisestä kissasta.

Muuta: Jos oppilaan taidot ovat yli 3, kerro tässä kohtaa miksi ja miten, kuten missä oppilas on oppinut taitoa ja miten on muita ikäisiään edistyneempi. )


Klaaninvanhimman lisäkohdat:

-> Koskee myös kissoja, jotka ovat jostakin muusta syystä joutuneet jättämään oppilaan arvonsa ja siirtymään klaaninvanhimpiin.

Kokonaan uusi kohta: Miksi joutui klaaninvanhimpiin: ( Klaaninvanhin, voi olla myös oppilasikäinen, mutta on joutunut jostakin syystä jättämään soturiuransa/oppilasarvonsa)

Taidot:

Vastustuskyky

(kärsiikö helposti sairauksista)

 

Ulkonäkö: Mitä vanhuuden merkkejä havaittavissa ulkonäössä?

Muuta: kohokohtia hänen elämästään voit myös kertoa.)

Pötkö: • Pötkö:  Kissasi nimi • Ikä • Lyhyt ulkonäkö kuvaus • Roolijan nimi • Vanhimpiin siirtyisen syy •


Pentujen lisäkohta:

Ulkonäkö: Miten muistuttaa ulkonäöllisesti vanhempiaan?

 

Parantajien lisäkohdat:

• Tavoite • (Miten parantaja haluaa muuttaa maailmaa/klaaniaan tai miksi hän ryhtyi parantajaksi).

Muuta: (Uskooko Tähtiklaaniin, noudattaako soturilakia parhaansa mukaan, osaako tulkita Tähtiklaanin unia ja ennusteita?)

 

Päälliköiden lisäkohdat:

 • Tavoite : (Mitä kissasi aikoo tehdä päälliköksi noustuaan, miten hän haluaa muuttaa klaaninsa hyvinvointia tulevaisuudessa).

Luonteessa: ( Muista mainita päälliköllä, miten hoitaa tehtävänsä, minkälainen suhde klaaniin?).

Muuta: (Onko päälliköllä luottohenkilöitä (ketkä), miksi ryhtyi päälliköksi, uskooko Tähtiklaaniin, miten menettänyt elämiään ja minkä elämänsä?)


 


 - Masi YP | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Hahmojen hakemukset
03.02.2018 14:24 | Masi YP

Ehkä osan mielestä inhottava luontoinen tai liikaa työllistävä asia.

Osa kissoista on ollut listoilla Gosu-ajoista lähtien, ja useille sanon aina, kun luodaan uusia hahmoja, että pelkkä pötkö riittää, kunhan sen laittaa miulle Whatsapissa. Se riittää jatkossakin uusilla hahmoilla, mutta myöhemmin on tehtävä kissasta hakemus.

Nyt kuitenkin olemme saaneet uusia roolijoita mukaamme ja samalla olen huomannut, että osa kissoista on todella epäaktiivisia ja tuskin puhuvatkaan mitään roolipelissämme. Sen seurauksena toivonkin, että jokaisesta hahmosta tehdään hakemus, että saan kissoille lisättyä heidän omat sivunsa ja samalla näen, mitkä hahmot halutaan pitää.

-> Luo jokaisesta kissastasi hakemus mahdollisimman pian tai hahmosi poistetaan listoilta.

-> Hakemuksia ei tarvitse tehdä kissoista, joilla on jo omat sivut tai ovat vielä pentuja (Huom. Määräaikaan mennessä saattavat olla oppilaita tai jopa sotureita).

-> Hakemuksia ei tarvitse tehdä kotikisuille, erakoille, luopioille tai kuolleille kissoille. Saa tehdä, mutta sitä ei vaadita.

-> Muista, jos kissastasi on tullut soturi ja sen taidot ovat edelleen oppilaan tasoa, täytä taito-osion taulukko. Löydät sen täältä -> Taitojenmuokkaus.

-> Hahmojen hakemukset eivät koske niitä roolijoita, jotka ovat ottaneet 'loman/tauon' epäaktiivisuutensa vuoksi.

Jos et ole tehnyt kissoistasi hakemusta 10. 6 mennessä, hahmosi poistetaan. Aikaa on ollut, aikaa myös tulee vielä olemaan, joten jos sanot, ettet ole ehtinyt, se ei kelpaa syyksi.

 


 - Masi YP | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Infoa osiot
06.01.2018 00:01 | Masi YP

Jokaiseen klaaniin taulukoiden ja tapahtumien lisäksi tulevat seuraavat kohdat:

-> Sukutaulukko. Koskee niitä klaaneja, joissa yksi suku on selvästi muita suurempi ja silloin kissat ovat siinä ilmoitettuna. (Salamaklaanissa ja Tuuliklaanissa tähän mennessä).

-> Historia. Pitäisi löytyä nyt jokaisesta klaanista, johon on taulukkomuodossa kerrottu, mitä on ajansaatossa tapahtunut klaanissa aina nykyhetkeen asti.

-> Infoa. Infoa osio kertoo tarkemmin klaanista. Sieltä löytyy tietoa mm. Kissoista, reviiristä, paikoista reviirillä, riistaeläimistä, vaaroista ja myös on ilmoitettuna, mikä on kokoontumisen kutsuhuuto. Infoa osioon julkaistaan myös, jos klaani poikkeaa jotenkin muista klaaneista tavoillaan, uskomuksillaan tai arvoillaan.

Myös Tapaavalle - osion jokaisen klaanin alle tulee lyhyt kuvailu ja tiivistelmä klaanista, kuten ympäristöstä, alueesta ja elintavoista.

 

 

Jos on ehdotuksia tai kysyttävää, voit kommentoida tämän kirjoituksen alapuolelle. Kuten toivotko jotakin tietoa. Synkkäklaanin info-osio on tällä hetkellä valmis ja siitä voi kurkata vinkkiä, millaiseksi muutkin tulevat. Joten jos mielestäsi jokin on unohdettu, voit mainita asiasta.

 

Synkkäklaanin info

 


 - Masi YP | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Ikäännytys
04.01.2018 19:25 | Masi YP

Jokaisen kuun viimeisenä päivänä/ensimmäisenä päivänä kissan ikään lisätään 2 kuuta. Seurauksena voi olla, että pennuista tulee oppilaita, oppilaista sotureita, parantajaoppilaista parantajia jne.

Kissojen mestarit ovat nähtävissä taulukoista, kun avaat kyseisen klaanin sivun ja klaanin nimen alla on linkki taulukkoihin.

Jos et kuitenkaan ole hahmollasi lähes ollenkaan roolinut tai et ole ilmoittanut tämän tulevaa ylempi arvoisempaa nimeä, kissaasi ei ikäännytetä.

 

-> Ikäännytys ei koske niitä kissoja, jotka ovat juuri saanet oppilasnimensä tai jotka ovat syntyneet liki ikäännytys päivää.

-> Ikäännytys ei myöskään koske Salamaklaanin kissoja.


0-5 kuinen kissa, on ropessamme pentu. Kuuden kuun iän saavutettuaan kissasta voi tulla oppilas, niin parantajaoppilas kuin soturioppilaskin.

6-12 kuinen kissa, on ropessa vietettävä oppilas aika. 12 kuiset kissat voivat ansaita aikaisintaan soturi- tai parantajanimensä.

12 kuinen kissa voi saada aikaisintaan pentuja ja siirtyä kuningattareksi, joskus hyväksymme myös oppilasikäisen, jos roolijat ovat suunnitelleet jo asiaa kauan ja roolineet kissoille useasti.

18 kuinen kissa voi aikaisintaan olla varapäällikkö, koska varapäälliköksi pääsevän kissan on koulutettava ainakin yksi oppilas. Oppilaan koulutus aika on 6 kuuta, joten 12+6=18.

18 kuinen kissa voi aikaisintaan olla päällikkö, toimien samalla tavalla kuin varapäällikön kohtakin. Päällikkönä kissa on niin kauan, että kuolee, sairastuu, vammautuu tai joutuu ikänsä takia siirtymään klaaninvanhimpiin.

20 kuinen kissa voi ansaita todellisen parantajan arvonsa, vaikka mestari olisi vielä elossa.

60 kuinen soturi on kunnioitettu soturi, koska on kokenut paljon enemmän kuin muut.

Jos kissa ei ole minkään vamman tai sairauden takia joutunut klaaninvanhimpiin, kissa joutuu klaaninvanhimpiin vasta ylitettyään 120 kuun määrän. Jossain tapauksissa ei edes vielä silloin.


 

 

• Pennulla on oltava akti, päästäkseen oppilaaksi.

Pennun on oltava kuusi kuuta, mutta jos pennulla ei roolita, se ei pääse oppilaaksi.

 

• Oppilas voi nousta soturiksi, jos:

- Täytyy olla käynyt ainakin yhdessä klaanikokoontumisessa ja roolia puhuvansa siellä jonkun kanssa.

- On täytynyt olla koulutuksissaan, mestarin kanssa on siis pidettävä aktiivisuutta yllä, jotta oppilas oikeasti oppiikin jotakin.

- Oppilaan koulutus on kestänyt vähintään yhtä kauan kuin pennun nousu oppilaaksi, eli 6 kuuta.

- Mestarin on pidettävä arviointi oppilaalle ja keskusteltava oppilaan nousemisesta soturiksi päällikön kanssa.

 

• Parantajaoppilaaksi pääsee vain ennustuksella, unella tai Tähtiklaanin merkillä. (Kuten kirjoissa Perhonsiivestä oli pesän ulkopuolella katkenneen perhosen siipi).

 

• Parantajaksi voi nousta, kun :

- On matkanut ainakin kerran parantajien kanssa Kuulammelle.

- Kun parantaja arvioi hänet jo parantajaksi, joten klaanissa voi olla kaksikin parantajaa, mutta tällöin ei oteta yhtään parantajaoppilasta.

- Parantajaoppilaan koulutus on kestänyt vähintään yhtä kauan, kun pentu oppilas aika.

 

 

• Varapäälliköksi ei voi nousta, jos:

- Ei ole ollut yhdenkään oppilaan mestarina ja kouluttanut soturiksi, eikä ole parasta aikaa.

- Ei ole aktiivinen hahmo.

- Tai jos on pentuja odottava kuningatar.

 


• Klaaninvanhimpiin siirrytään vasta, kun on takana 120 kuuta, tai enemmän.

- Ellei ole vammautunut tai sairastu pitkäksi aikaa.


 

Myrskyklaani:

Valkeapennusta tulee oppilas (Tulensydän)!

Kilpikonnapennusta tulee oppilas (Kultapiisku)!

Sirpalepennusta tulee oppilas (Sähköisku)!

Tulikolibri palaa sotureihin!

Huurre- (Vihertähti), Hiekka- (Satakieli), ja Hiutaleentassu (Vihakatse) tulee arvioida ja sen jälkeen heistä voidaan tehdä sotureita! Mestarit hereille!

 


Jokiklaani:

-

 


Tuuliklaani:

Ruskalehti siirtyy sotureihin!

Tulenvirta siirtyy sotureihin!

Kuupennusta tulee oppilas (Salaisuudenpolku) !

Tulipennusta (Heli) tulee oppilas (Punasilmä)!

Tulipennusta (Masi) tulee oppilas (Rohtokämmen)!

Mustapennusta tulee oppilas (Siilenpiikki)!

Tuhkapennusta tulee oppilas (Okatuuli)!

Nokipennusta tulee oppilas (Savuraita)!

Hämärä (Auringonsirpale)-, Muste- (Mustasurma), ja Yöntassu (Kolibriunelma) tulee arvioida ja sen jälkeen heistä voidaan tehdä sotureita! Mestarit hereille!


Varjoklaani:

-

 


Yöklaani:

Aamunkajo siirtyy sotureihin!

Oravapennusta tulee oppilas (Setriviiksi)!

Hämäränpennusta tulee oppilas (Varisjalka)!
Hohdepennusta tulee oppilas (Leijonaturkki)!


Myrkkyklaani:

Laventelipennusta tulee oppilas, heti kun hän on parantunut (Odotan Mymmelin vastausta siitä, tuleeko Laventelista parantajaoppilas vai soturioppilas)!

Valkovirta palaa sotureihin!


Synkkäklaani :

Hehkutonpennusta tulee oppilas, heti kun hän on parantunut (Myrkkysydän)!

Kirouksenveri palaa sotureihin!

Tunturitassu (Korppivarjo), Ametistitassu(Mustakynsi) ja Fenkolitassu (Aavesusi) tulee arvioida ja sen jälkeen heistä voidaan tehdä sotureita! Mestarit hereille!


Lumouksenklaani:

Huurretassu (Sudenulvonta) ja Haamutassu (Varjoliekki) tulee arvioida ja sen jälkeen heistä voidaan tehdä sotureita! Mestarit hereille!


Ruskaklaani:

Susitassu (Lumisydän)), Orvokkitassu (Peuranvapina),  ja Mustatassu (Valosydän) tulee arvioida ja sen jälkeen heistä voidaan tehdä sotureita! Mestarit hereille!


 - Masi YP | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Joulukalenterin voittajat
04.01.2018 14:15 | Masi YP

 

Joulukalenterin aika on nyt ohi.

Palkinnot näet täältä

 

 

1. Sija Heli - Fairy

2. Sija Chabine

3. Sija Wilma aka Varjo

4. Mymmeli

 

Heli - Fairy: 491p

Chabine: 370p

Wilma aka Varjo : 123p

Mymmeli: 83p


Joulukalenteri poistetaan ja aarrejahti myös. 

Hyvää alkavaa vuotta 2018!

En halua arvopaikkaani?

Jos et halua voittamaasi paikkaa, silloin se arvotaan jollekin muulle.

Muista lukea historia, ennen kuin alat tehdä arvopaikallasi mitään.


( Päivitetty: 04.01.2018 14:36 )

 - Masi YP | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Ikäännytys
01.12.2017 20:31 | Masi YP

• Tärkeää •

Jokaisen kuun viimeisenä päivänä/ensimmäisenä päivänä kissan ikään lisätään 2 kuuta. Seurauksena voi olla, että pennuista tulee oppilaita, oppilaista sotureita, parantajaoppilaista parantajia jne.

Kissojen mestarit ovat nähtävissä taulukoista, kun avaat kyseisen klaanin sivun ja klaanin nimen alla on linkki taulukkoihin.

Yliviivatut ovat niitä, jotka ovat hoidettuja.

Kuinka ropessa kissojen kuut menevät?

 

0-5 kuinen kissa, on ropessamme pentu. Kuuden kuun ikän saavutettuaan kissasta voi tulla oppilas, niin parantajaoppilas kuin soturioppilaskin.

6-12 kuinen kissa, on ropessa vietettävä oppilas aika. 12 kuiset kissat voivat ansaita aikaisintaan soturi- tai parantajanimensä.

18 kuinen kissa voi aikaisintaan olla varapäällikkö, koska varapäälliköksi pääsevän kissan on koulutettava ainakin yksi oppilas. Oppilaan koulutus aika on 6 kuuta, joten 12+6=18.

18 kuinen kissa voi aikaisintaan olla päällikkö, toimien samalla tavalla kuin varapäällikön kohtakin. Päällikkönä kissa on niin kauan, että kuolee, sairastuu, vammautuu tai joutuu ikänsä takia siirtymään klaaninvanhimpiin.

Jos kissa ei ole minkään vamman tai sairauden takia joutunut klaaninvanhimpiin, kissa joutuu klaaninvanhimpiin vasta ylitettyään 120 kuun määrän. Jossain tapauksissa ei edes vielä silloin.

 

Kissat, jotka ovat nousseet arvopaikoillaan:

Myrskyklaani: -

Jokiklaani:

Kristallitassusta tulee parantaja • Wilma

Eedenpennusta tulee oppilas • Heli

Täpläpennusta tulee oppilas • Heli

Hohdonpennusta tulee oppilas • Heli

Lumopennusta tulee oppilas • Masi

Tuhkapennusta tulee oppilas • Masi

Tulenhenki palaa sotureihin • Masi

Setrisydän palaa sotureihin • Chabi

Tuuliklaani:

Okatassusta tulee soturi • Wilma

Varjoklaani:

Kirkastassusta tulee parantaja • Heli

Karkaustassusta tulee soturi • Masi

Yöntassusta tulee soturi • Diamella

Mustatassusta tulee soturi • Diamella

Yöklaani:

Salvianpennusta tulee parantajaoppilas • Heli

Sirpalepennusta tulee oppilas • Heli

Auringonpennusta tulee oppilas • Heli

Pilvipennusta tulee oppilas • Heli

Kotkapennusta tulee oppilas • Heli

Myrkkyklaani:

Haukkapennusta tulee oppilas • Masi

Myrskypennusta tulee oppilas • Masi

Kanervatassusta tulee soturi • Blari

Jäätassusta tulee soturi • Wilma

Haukkatassusta tulee soturi • Wilma

Vesitassusta tulee soturi • Masi

Pihkatassusta tulee soturi • Heli

Tuntematontassusta tulee soturi • Heli

Sirutassusta tulee soturi • Heli

Synkkäklaani:

Korppitassusta tulee parantaja • Masi

Lumouksenklaani:

Sinitassusta tulee soturi • Masi

Savutassusta tulee soturi • Masi

Tuulitassusta tulee soturi • Heli

Ruskaklaani:

Harmaatassusta tulee soturi • Masi

Kyyntassusta tulee soturi • Diamella

Kärsimyksentassusta tulee soturi • Diamella

Leopardinaskel palaa sotureihin • Blari

Mustapennusta tulee oppilas • Masi

Ajanpennusta tulee oppilas • Blari

Päälliköille:

Kokoontumisen jälkeen olkaanne hyvät ja nimittäkää uudet oppilaat, soturit ja parantajaoppilaat.

Parantajat, kokoontumisen jälkeen viekää oppilaanne Kuulammelle, jos listassa on ilmoitettuna, että oppilaasta on tulossa parantaja.

Muistakaa käydä katsomassa, onko kissanne saanut oppilaan tai vaihtoehtoisesti, kuka on kissanne mestari.


( Päivitetty: 29.12.2017 20:39 )

 - Masi YP | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Parantajien kokoontuminen
28.12.2017 15:00 | Masi YP

Tänään on parantaajien kokoontuminen.

Jokaisesta klaanista tulee sekä parantaja, että tämän oppilas. Jos klaanissa kuitenkin on sairauksia tai ongelmia parantaja saa valita lähteekö yksin vai jääkö yksin leiriin, jomman kumman on siis mentävä Kuulammelle.

Parantajat kokoontuvat reviirien tuntumassa ennen Kuulampea.

Ensin Jokiklaani tapaa Varjoklaanin rajalla Varjoklaanin ja Synkkäklaanin parantajat.

Seuraavaksi Myrskyklaanin kohdalla mukaan tulevat Myrskyklaani, Myrkkyklaani ja Ruskaklaani.

Kuulammelle vievän polun alussa Tuuliklaani ja Lumouksenklaani tulevat ryhmään mukaan.

Yöklaani asustelee melkein Kuulammen vieressä, joten he voivat rauhassa tulla vasta Kuulammen reviirin alkaessa (eli polun yläpäässä).

 

Parantajien kokoontumisen tarkoituksena on, että parantajat vaihtavat kuulumisia, yrttivinkkejä, sekä näkevät unta tulevasta. He voivat myös kysyä Tähtiklaanilta jotakin omiin uniinsa tai enteisiin liittyen.

Uudet parantajat ja parantajaoppilaat saavat Tähtiklaanilta myös hyväksynnän täällä.


 - Masi YP | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 3. 12 Asti aikaa
26.11.2017 16:34 | Masi YP

Hakemuksista asiaa

Ne roolijat, jotka omaavat arvovaltaisen hahmon, muistutan jälleen, että toivon hartaasti teidän tekevän hakemukset valmiiksi, jotta saan arvovaltaisille kissoillenne omat sivut. Osan kissan hakemukset ovat Gosu ajalta tai sitten kissat ovat luotuja pötköllä nopeasti, nyt kuitenkin olisi hyvä, että hakemukset löytyisivät.

Muut roolijat eivät välttämättä tiedä koko kissastanne mitään, edes miten se käyttäytyy ja voi olla todella ristiriitaisia tilanteita, jos hahmonne loukkaa toista, eikä toinen roolija ole voinut valmistautua sitä varten.

Nyt toivonkin, että jos omistat yhdenkin arvovaltaisen kissan, teet ensi viikon sunnuntaihin mennessä (3.12) hänen hakemuksensa kuntoon. Jos et sunnuntaihin mennessä ole niitä tehnyt, kissasi saa kengän kuvan takapuoleensa ja lentää alas arvoasteikoilta.

Hakemukset löydät täältä : Hakemukset

Tämä koskee mm. Seuraavia henkilöitä ja heidän hahmojaan:

Kanisydän, Tomukuu, Aaveenvarjo, Mustakynsi • Blari

Taivaanlintu, Kristallipääsky, Enkelitähti, Kanervamarja, Lovisielu • Wilma

Loimusydän, Salviapentu/tassu • Heli

Ruoskatähti, Valkeatähti, Lumisusi, Veriruusu, Korppitassu• Masi

Kolibriunelma, Päivänsilmä • Chabi

Sudentassu • Diamella

 

 

Huomasitte jo ehkä, että tässä samalla siivoskelen sivuja ja yritän laittaa parempaan suuntaan, selkeämmäksi ja viihdykäämmäksi. Laita chattiin viestiä, jos huomaat jonkun epäkohdan tai omituisen muutoksen ^^ Kiitos.

 


( Päivitetty: 05.12.2017 22:48 )

 - Masi YP | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Joulukalenteri
29.11.2017 14:29 | Masi YP

Ropellemme tulee joulukalenteri tänä vuonna!

Jokaisena joulukuun päivänä joulukalenterissa on uusi luukku, jonka avatessaan saa tehtävän, jonka voi halutessaan tehdä tai olla tekemättä. Ne jotka ovat eniten tehneet tehtäviä jouluaattoon mennessä (jolloin joulukalenterimme loppuu) saa palkinnon.

Toivon osallistumista, koska takaan, että kalenterista saatte mielenkiintoisia aiheita ja ohjeita, josta voitte ottaa itsellenne ideoita roolimiseen, jotka voivat johtaa hahmojanne erilaisiin tilanteisiin. Sekä tästä varmasti tulee hauskaa, sekä kyllä minä mieleni pahoitan, jos kovasti näkemääni vaivaa ei arvosteta :P Mutta ketään en pakota osallistumaan, toivon vain sitä.

Jokaisena päivänä tulee tehtävä, arvoitus tai ongelma ratkaistavaksi.

Hyvää joulun odotusta, ensimmäinen luukku aukeaa joko torstain iltana tai perjantai iltana! Have fun!

 

 


 - Masi YP | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. 

©2018 Soturin sydän - suntuubi.com